Kedai Cermin Kereta Kuala Lumpur.

Chua Brothers Windscreen Specialist merupakan pakar cermin kereta di Kuala Lumpur. Terdapat pelbagai servis yang ditawarkan oleh kami yang merangkumi pelbagai aspek yang berkaitan dengan cermin kereta. Berikut merupakan antara servis yang ditawarkan di cawangan kedai cermin kereta Kuala Lumpur kami, penggantian cermin hadapan kereta, pembaikan cermin hadapan kereta, penggantian cermin sisi kereta, perkhidmatan menggelapkan (tinting) cermin kereta, penggantian cermin bumbung matahari, pembaharuan cukai jalan, dan pembaharuan insurans kereta. Mungkin ramai yang belum maklum, keadaan cermin kereta yang sempurna adalah amat penting bagi memastikan keselamatan pemandu dan penumpang kereta terjamin. Ini disebabkan oleh fungsi keselamatan yang terdapat pada cermin kereta.

Salah satu fungsi utama cermin kereta ialah memastikan pemandu mendapat pandangan yang jelas tanpa sebarang halangan. Cermin kereta juga berfungsi untuk melindungi mereka yang berada di dalam kereta dari sebarang bendasing dari luar, seperti habuk, batu, serpihan, hujan, dan lain-lain dari memasuki kereta. Sekiranya berlaku kemalangan, cermin kereta berfungsi untuk menahan tekanan yang terhasil dari beg udara dan menghalan pemandu atau penumpang dari tercampak keluar dari kereta. Dalam kes yang melibatkan runtuhan, cermin kereta dapat menahan bumbung kereta dari jatuh ke dalam kereta dan menghempap mereka yang berada di dalam kereta. Oleh itu, ini akan menjamin keselamatan pemandu dan penumpang dalam kereta.

kedai cermin kereta kuala lumpur
pakar cermin kereta kuala lumpur

Pakar Kedai Cermin Kereta Kuala Lumpur

Perlindungan dari cahaya UV juga boleh didapatkan melalui cermin kereta. Pemandu dan penumpang dapat mengurangkan risiko pendedahan kepada cahaya UV yang berlebihan walaupun mereka perlu meluangkan masa yang lama di dalam kereta. Ini dapat dicapai dengan menggunakan lapisan berwarna gelap atau lebih dikenali dengan tint yang dilekatkan pada setiap penjuru cermin kereta anda. Ini merupakan fungsi lain cermin kereta yang sering diketepikan oleh pengguna dan pemilik kereta. Sebagai pakar cermin kereta di Kuala Lumpur, kami bertanggungjawab untuk memastikan setiap servis dan produk yang kami tawarkan menepati piawaian yang ditetapkan pihak berkuasa, dan bersesuaian dengan keperluan setiap pelanggan yang datang ke kedai kami. Hubungi kami sekarang untuk menempah janji temu dengan pihak juruteknik kami yang mempunyai kepakaran dalam industri cermin kereta di kedai cermin kereta cawangan Kuala Lumpur kami.

Cawangan Kuala Lumpur

Alamat: 133-G, Jalan Aminuddin Baki, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur.
Telefon : 03-77280879
E-Mel : cbws@ymail.com