Kedai Cermin Kereta Shah Alam.

Chua Brothers Windscreen Specialist merupakan sebuah kedai cermin kereta Shah Alam. Kami merupakan pakar cermin kereta dan menawarkan pelbagai servis yang berkaitan dengan cermin kereta di Shah Alam. Antara servis yang ditawarkan adalah membaikpulih cermin hadapan kereta, menggantikan cermin hadapan kereta, membaiki dan menggantikan cermin sisi kereta, membaiki dan menggantikan cermin belakang, dan memasang lapisan berwarna gelap (tint) cermin kereta. Selain itu, kami juga menyediakan khidmat pembaharuan cukai jalan dan insurans kereta bagi menahan dinding kereta dari terjatuh sekiranya kereta terlibat dalam kemalangan yang melibatkan runtuhan.

Ramai yang tidak berapa arif dalam pengetahuan mengenai kepentingan dan kegunaan cermin kereta. Pertama sekali, cermin kereta memainkan peranan utama dalam memastikan pandangan pemandu bebas dari sebarang halangan yang dapat menjejaskan prestasi pemanduan dan sekaligus menjamin keselamatan penumpang kereta. Cermin kereta merupakan komponen yang penting dalam memberi perlindungan kepada semua yang berada di dalam kereta sekiranya berlaku kemalangan. Antara fungsi cermin kereta dalam kemalangan ialah menahan tekanan yang dihasilkan oleh beg udara dan menghalang pemandu atau penumpang dari terkeluar dari kereta.

kedai cermin kereta shah alam
pakar cermin kereta shah alam

Tanggungjawab Kami Sebagai Pakar Kedai Cermin Kereta

Cermin kereta juga digunakan untuk menghalang benda yang tidak sepatutnya memasuki kereta ketika pemanduan. Contohnya, hujan, habuk, batu, serpihan dan banyak lagi. Perlindungan dari cahaya UV juga boleh ditambahkan ke dalam fungsi cermin kereta. Ini dapat dicapai dengan pemasangan lapisan berwarna gelap pada setiap cermin kereta, termasuk cermin sisi kereta dan cermin belakang kereta. Pemandu dan penumpang tidak perlu risau mengenai pendedahan kepada cahaya UV yang berlebihan sekiranya cermin kereta dipasang dengan lapisan berwarna yang sesuai. Ini adalah menjadi tanggungjawab kami sebagai pakai cermin kereta di Shah Alam untuk menyediakan perkhidmatan yang bersesuaian dengan setiap pelanggan yang datang ke kedai kami. Setiap servis dan produk yang kami tawarkan menepati piawaian yang telah ditetapkan pihak berkuasa. Anda boleh menetapkan temu janji di kedai cermin kereta Shah Alam kami yang terletak di Shah Alam, dan kami akan melantik juruteknik yang berpengalaman untuk membantu masalah cermin kereta anda.

Cawangan Shah Alam

Alamat: No. 10G, Block 7, Jalan Pahat H15/H, Seksyen 15, 40200 Shah Alam, Selangor.
Telefon : 03-55243633
E-Mel : cbwssa@yahoo.com