Kedai Cermin Kereta Sungai Buloh.

Seperti yang kita sedia maklum, salah satu fungsi utama cermin kereta adalah untuk memastikan pemandu dapat pandangan yang jelas semasa memandu. Tetapi, tahukah anda selain itu cermin kereta juga berfungsi sebagai pelindung? Cermin kereta berfungsi untuk melindungi pemandu daripada terkena benda asking seperti habuk, serpihan batu, hujan dan sebagainya. Malah, jika berlaku kemalangan jalan raya, cermin kereta direka untuk mempunyai daya tahan untuk menahan tekanan yang terhasil dari impak bag udara. Selain itu, cermin kereta juga berfungsi sebagai penghadang yang menahan pemandu serta penumpang kereta ke luar tercampak dari kereta. Tambahan pula, dalam kes yang melibatkan tanah runtuh, cermin kereta dapat menahan bumbung kereta dari runtuh dan menghempap atas penumpang.

Jika cermin kereta anda mengalami sebarang kerosakkan seperti keretakkan, pecah atau tint yang berkedut kami menawarkan servis pembaikan di cawangan kedai cermin kereta Sungai Buloh kami. Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa keadaan cermin kereta amat penting bagi menjamin keselamatan penghuni di dalam kereta. Chua Brothers Windscreen Specialist ialah pakar cermin depan di Sungai Buloh. Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan merangkumi semua aspek berkaitan cermin depan kereta. Berikut adalah antara perkhidmatan yang ditawarkan oleh cawangan kedai cermin kereta Sungai Buloh kami, penukaran cermin kereta, pembaikan cermin kereta, penukaran cermin kereta, servis tinted cermin kereta, penukaran bumbung matahari, pembaharuan cukai jalan dan pembaharuan insurans kereta.

kedai cermin kereta kepong
kedai cermin kereta kepong

Pakar Cermin Kereta Sungai Buloh

Di Chua Brothers Windscreen Specialist Sdn Bhd, kepuasan pelanggan adalah nadi kepada syarikat kami. Kami telah mencapai kejayaan ini dengan mengambil serius komen dan cadangan pelanggan kami dan bertindak balas dengan cepat kepada permintaan mereka. Peningkatan pekerja yang berterusan dicapai melalui latihan berterusan dan pembangunan kakitangan teknikal kami. Kami berusaha untuk kecemerlangan melalui inovasi dan kepimpinan berkualiti. Komitmen terhadap persekitaran kerja yang adil, baik, memuaskan, jujur ​​dan beretika tinggi. Sentiasa letakkan diri kami untuk pengembangan agresif dan bahagian pasaran maksimum untuk memenuhi keperluan pekerja, pelabur dan pelanggan kami. Di samping itu, kami komited untuk mencari dan berusaha untuk penambahbaikan berterusan, meningkatkan kemahiran, kemudahan dan sistem pengurusan kualiti kami untuk menyesuaikan diri dengan perubahan pasaran dan keperluan dan jangkaan pelanggan untuk produk dan perkhidmatan mereka. Kami menawarkan jaminan seumur hidup untuk perkhidmatan penggantian cermin depan yang berkaitan dengan sesak air dan udara. Kami akan memastikan tiada kebocoran atau angin boleh memasuki permukaan cermin depan apabila anda memilih Chua Brothers Windscreen Specialist Sdn Bhd.

Cawangan Sungai Buloh

Alamat: No. 45, Jalan TSB 10A, Taman Industri, 47000 Sungai Buloh, Selangor Darul Ehsan.
Telefon : 012-6109266
Telefon : 012-6898660
E-Mel : cbwssgb@gmail.com