Kedai Tukar Cermin Kereta.

Memandu kereta dengan cermin depan retak adalah tidak digalakkan kerana ia boleh membahayakan anda dan orang tersayang. Tanpa mengira sebarang saiz keretakan, cermin depan yang bertindak sebagai penglihatan kritikal pemandu perlu dibaiki segera untuk mengelakkan sebarang risiko yang boleh menjejaskan keselamatan pemandu dan juga penumpang. Penyelesaian yang ideal ialah menghantar kenderaan anda ke kedai kami dan benarkan pakar cermin depan kami menilai isu tersebut sebelum ia menjadi lebih teruk. Yakinlah, pasukan profesional kami akan membantu anda kembali ke jalan raya dalam masa yang singkat.

kedai tukar cermin kereta
kedai tukar cermin kereta

Pakar Cermin Kereta

Chua Brothers Windscreen Specialist Sdn Bhd merupakan kedai tukar cermin kereta di Lembah Klang. Kami mempunyai cawangan di Kepong, TTDI, Sungai Buloh dan Shah Alam. Sekiranya anda mengalami kemalangan dan cermin kereta anda retak atau mengalami kerosakan, kami boleh membaikinya. Jika anda ingin melakukan tuntutan insurans, kami juga boleh membantu anda menguruskannya. Kami adalah kedai tukar cermin kereta yang dipercayai untuk syarikat kereta utama dan pemandu harian. Kami menekankan kepentingan menyediakan perkhidmatan berkualiti yang akan memupuk kesetiaan dan kepercayaan antara jenama dan pelanggan kami. Percayai kami untuk membantu menyelesaikan masalah kaca kereta anda.

 

Perkhidmatan Berkualiti

Komitmen kami terhadap kualiti tidak terhad kepada cermin depan kami. Kami juga menekankan tentang kepentingan untuk sentiasa berhubung dengan perkembangan dan teknologi terkini yang akan menyediakan perkhidmatan yang berkualiti. Perkhidmatan kami yang dipacu kualiti akan menjanjikan kepuasan yang tinggi.

 

Harga Berpatutan

Kami percaya bahawa setiap orang berhak mendapat cermin depan terbaik untuk kereta mereka. Sebab itu kami menawarkan cermin depan yang berkualiti pada harga yang berpatutan. Kami percaya bahawa kualiti tidak semestinya mahal sambil menjadikan cermin depan yang sangat baik boleh diakses oleh semua.

 

Panel Syarikat Insurans

Memandangkan kami adalah panel cermin depan yang disahkan untuk kebanyakan syarikat insurans terkemuka, kereta anda akan diservis oleh juruteknik terlatih secara profesional. Malah, rangkaian rakan kongsi perkhidmatan kami membuktikan bahawa kami berpengalaman dalam menyediakan pelbagai jenama kereta.